ΝΙΚΗ.... ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΣΙΜΟΥΣ!

2013-12-15 16:46

Την τέταρτη νίκη  νίκη της σε ισσάριθμα παιχνίδια πέτυχε χθές η ομάδα μας στα παγωμένα καμπόχωρα με αντίπαλο την αξιόμαχη ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. Έτσι δεσπόζει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Β ΑΝΔΡΩΝ ΧΙΟΥ μαζί με τον νηρέα και όπως φένεται η μάχη για τον πρωταθλητή χειμώνα θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική , όπου αντιμετωπίζουμε τον ΝΗΡΕΑ στο βούρειο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας παρουσίασε το χειρότερο της πρόσωπο, μιάς και οι παίχτες μας δέν ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι σε όσα τους έλεγε ο προπονητής τους, με αποτέλεσμα να έρθει μία νίκη με 6 πόντους διαφορά (55-49) αλλά και προβληματισμοί για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε.

Θετικό κομμάτι της όλης ιστορίας είναι πως πήραν χρόνο συμμετοχής καινούργια παιδιά , που δέν τους είχε δοθεί η ευκαιρία σε προηγούμενους αγώνες, γεγονός που δυναμώνει την φαρέτρα του προπονητή μας.

Τέλος καλό όλα καλά όμως όπως λένε και οι παλιοί!

Συνεχίζουμε την υγιή προσπάθεια μας έχοντας στο πλευρό μας τον φανταστικό κόσμο της ομάδας μας, που δέν αποτελείται μόνο απο χωριανούς, αλλά και απο ανθρώπους των τριγύρω χωριών και της Χίου, που στηρίζουν αυτή την νέα μας αρχή!