Η Ομάδα μας

3ΛΙΖΑ ΣΤΑ ΑΡΜΟΛΙΑ!!!

Μία πολύ καλά γνώριμη στα λιμέρια της ομάδας μας θα αναλάβει τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του προπονητή. Ο λόγος για την Ελίζα Παπανελλοπουλου η οποία ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας μας, χωρίς κανένα δισταγμό και όπως όλα δείχνουν η ανδρική μας ομάδα είναι διατεθημένη να ΜΗΝ ξαναπαίξει τον ρόλο του κομπάρσου σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μιας και δύο χρόνια ήταν αρκετά για να καταλάβουμε τα λάθη μας.

Η Ελίζα είναι η τρίτη που αναλαμβάνει την ανδρική μας ομάδα στην σύγχρονη ιστορίας της, πίσω απο τους Κώσταλο και Εσκίδη , οι οποίοι κατάφεραν να αναδείξουν πρωταθλήτρια την ομάδα μας!

 Διπλα στην Ελίζα , σε ρόλο βοηθού προπονητή , θα είναι ο αγαπητός σε ΟΛΟΥΣ Γιάννης Σιδεράκης.

Ευχόμαστε και στους δύο μία χρονιά γεμάτη απο υγεία, χαρούμενες στιγμές και ευχάρηστες εκπλήξεις!!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!!!

Γειά σας φίλοι μας!

Η αλήθεια είναι ότι από τον καιρό που έχει να γραφτεί το οτιδήποτε στην σελίδα της ομάδας μας, ο καθένας από εσάς εύλογα να αναρωτιέται για την ύπαρξη της η μη… Μιλάμε φυσικά για τους «οπαδούς» μας ( ας μου επιτραπεί η συγκεκριμένη έκφραση) που βρίσκονται εκτός Χίου.

Το σημερινό άρθρο έχει μοναδικό χαρακτήρα , μιας και θέλουμε μέσω αυτού να πραγματοποιήσουμε ένα νέο ξεκίνημα – συνέχεια των όσων κάναμε τα χρόνια όπου λειτουργούσαν τα πάντα στην ομάδα μας…

Επί της ευκαιρίας όμως, ας κάνουμε μία αναδρομή για την 7ετή έως τώρα πορεία μας….

2013 : επανιδρύεται η ομάδα του χωριού μας, ο Ολυμπιακός Αρμολίων, όπου έπειτα από την τροποποίηση του Παλιού μας καταστατικού φέρει την εξής ονομασία «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΜΟΛΙΩΝ» και στις 22/6 του ίδιου χρόνου παραλάβαμε  την έγκριση από την ΕΟΚ για δικαίωμα συμμετοχής μας στα τοπικά πρωταθλήματα της Τ.Ε.Ο.Κ. Χ ίου

2013-2014: Δημιουργία ανδρικού τμήματος

2014-2015: ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

2015-2016:     ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

                        ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

                   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

                     ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ FINAL4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ

2016-2017:  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

                    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ FINAL4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ

2017-2018: ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ Τ.Ε.ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΜΟΑΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ FINAL4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ

2018-2019: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΔΙΑΛΥΣΗ ΓΥ-ΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

                   

 

 

2019-2020: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

2020-2021: συνεχιΖΟΥΜΕ !!!!

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!

Έναν αγώνα σπάνιας ομορφιάς και συνάμα ακατάλληλο για καρδιακούς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά όσοι αψήφησαν την καταρρακτώδεις βροχή, δίνοντας το παρόν χθες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Χίου, όπου η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει στο φινάλε τους Ίωνες με σκορ 67-68, συνεχίζοντας έτσι το αήττητο σερί της.

Το «νεκρό» διάστημα των διακοπών έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο ( μιας και η ομάδα μας είχε να κάνει μαζική προπόνηση 20 ημέρες) και σε συνδυασμό με τα αλλεπάλληλα σε άμυνα και επίθεση, την αστοχία από την γραμμή των βολών και την έλλειψη πάθους σε αρκετές φάσεις  , έβαλαν την ομάδα μας πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Σαν να  μην έφτανε αυτό, οι τεχνικές ποινές αλλά και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις δημιούργησαν έξτρα εκνευρισμό και στις δύο ομάδες εκατέρωθεν ( ευελπιστούμε πως τα λάθη ήταν ανθρώπινα δίχως καμία σκοπιμότητα) και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει και η ομάδα μας θα γνώριζε την πρώτη της ήττα πραγματοποιώντας μάλιστα και μία «κακή» εμφάνιση.

Στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ ο πίνακας του γηπέδου έλεγε

67 – 65 και 7,4’’ η ομάδα μας προσπάθησε να ευστοχήσει από την γραμμή των τριών πόντων στο 1,4 πριν την οριστική λήξη του αγώνα, κάτι το οποίο όμως δεν το επέτρεψαν οι αντίπαλοι αθλητές αφού πραγματοποίησαν «φάουλ» πάνω στην τελική προσπάθεια όμως, στέλνοντας τον αθλητή μας στην γραμμή των ελευθέρων βολών για 3! Προσπάθειες και έτσι το παιχνίδι κρινόταν στα χέρια του!

Κατάφερε να ευστοχήσει και στις 3 προσπάθειες εν τέλει, δίνοντας το ροζ φύλλο του αγώνα στην ομάδα μας πραγματοποιώντας μία «τρελή» ανατροπή και ανακουφίζοντας τους αθλητές και τους φιλάθλους μας.

Μετά τον πανηγυρισμό , ο προπονητής της ομάδας μας, Εσκίδης Δ. έδωσε συγχαρητήρια για την τελική επικράτηση μας, αλλά ζήτησε την προσοχή της ομάδας μας( αθλητών και διοίκησης)  και την συμμετοχή ΟΛΩΝ στις προπονήσεις για να φτάσει η ομάδα μας στην απόδοση που όλοι μας επιθυμούμε.

Στα αρνητικά του αγώνα ( εκτός της απόδοσης ) ο τραυματισμός του Κέμου Α. η σοβαρότητα του οποίου θα εκτιμηθεί από αύριο.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ:

Εσκίδης ( Γλύκας) :Σφηκάκης 16 , Ζαχαρίου 5 , Θεοφιλόπουλος, Μενεξής 13 ( 2 τρ) , Τραούδας 1 , Κέμος 8 , Βουγαζιανός , Παλαιούδης 2 , Πολλάλης 4 , Αυγερινός. Βούρος 19, Τσαγρής

Επόμενος αγώνας της ομάδας μας το προσεχές Σάββατο 21/1 και ώρα 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο Χίου με αντίπαλο το Πανεπιστήμιο.

ΤΑ ΑΡΜΟΛΙΑ ΖΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90 ...

Την δική του γνώμη για την χθεσινή επιτυχία της ομάδας μας εξέφρασε και ο Αρχηγόςζωντανή ιστορία της ομάδας μας Σφηκάκης Γιάννης

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίχτες μου για την υπερπροσπάθεια που έκαναν.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλο τον κόσμο των Αρμολίων  και στους άσπονδους φίλους μας που μας οδήγησαν στην Β κατηγορία.

Η θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΡΜΟΛΙΩΝ είναι στην Α’ τοπική κατηγορία.

Δ. ΕΣΚΙΔΗΣ: ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

      Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου που πίστεψαν στους εαυτούς τους και στις δυνατότητές τους και κατάφεραν μία πολύ μεγάλη νίκη – πρόκριση για την φάση των 4 του θεσμού Κυπέλλου Χίου, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν το μεγάλο φαβορί από την αρχή καθώς αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία από εμάς.  Δεν θα αναλύσω το παιχνίδι διότι θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Αυτό όμως που πρέπει να επισημάνω είναι  το πώς ήρθε αυτή η νίκη. Η νίκη προήλθε κυρίως διότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ όλων (παίχτες , προπονητής ,διοίκηση , ) ο ένας στηρίζει τον άλλον  και για μένα που είμαι προπονητής στην ομάδα , αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια από την πλευρά μου να παραμείνει ο Ολυμπιακός Αρμολίων όπως είναι ,  Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α !!!! Συγχαρητήρια σε όλους γιατί σας αξίζουν. 

ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ! NIKH - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL4 !!!

Χθες το απόγευμα η ανδρική μας ομάδα επικράτησε  εκτός έδρας της  Ένωσης με σκορ 34-37 ,παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για το FINAL4.

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση , και έχοντας καρδιά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, η ομάδα μας, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο και πήρε παλικαρίσια πρόκριση, κάνοντας τα Αρμόλια να ζουν στιγμές της εποχής του 1990-1991, όπου είχαμε κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο του θεσμού.

Με την εφαρμογή των «εντολών» του προπονητή μας, Εσκίδη Δημήτρη , οι αθλητές μας, κατάφεραν να αποδώσουν τα μέγιστα σε άμυνα και επίθεση ( ομάδα Α κατηγορίας που έχει εξασφαλίσει ήδη την παραμονή της πέτυχε μόνο 34 πόντους!!!), έδωσαν χαρά στους εαυτούς τους, καθώς για τον καθένα τους ξεχωριστά αποτελούσε ο συγκεκριμένος αγώνας ένα προσωπικό στοίχημα, αλλά και στους φιλάθλους μας, οι οποίοι με την παρουσία τους σε κάθε αγώνα μάλιστα, δείχνουν ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ μας!

Ιδανικό λοιπόν κλείσιμο του αγωνιστικού έτους 2016( μιας και δεν υπάρχει κάποια άλλη επίσημη αναμέτρηση μέχρι το νέο έτος ) καθώς η ομάδα μας δεν έχει γνωρίσει ήττα στο πρωτάθλημα και έχει στα χέρια της το εισιτήριο της  συμμετοχής στο FINAL4 ..

Δεκάλεπτα 11-09,06-08,04-09,13-11

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ:

EΣKIΔHΣ( Γλύκας) : ΣΦHKAKHΣ 7, ZAXAPIOY 2, ΘEOΦIΛOΠOYΛOΣ, MENEΞHΣ 16(2), TPAOYΔAΣ, KEMOΣ 10, BOYΓAZIANOΣ, ΓIΣΔAKHΣ, ΠOΛΛAΛHΣ, AYΓEPINOΣ 2, TΣAΓPHΣ.

 

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

Αήττητη συνεχίζει η ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ανδρών , καθώς κατάφερε να επικρατήσει επί του Λιθίου στο ντέρμπι των Μαστιχοχωρίων με το εμφατικό σκορ 81-61, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την μεγαλύτερη ( σε εύρος) νίκη επί του αντιπάλου διατηρώντας ταυτόχρονα και το αήττητο σερί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας δεν πιέστηκε καθόλου και από πολύ νωρίς πήρε διψήφια διαφορά στο σκορ , γεγονός που επέτρεψε στον προπονητή και στους παίχτες να προσφέρουν και ωραίο θεάμα στους φιλάθλους μας!!!

Από την ομάδα του Λιθίου την διαφορά έκανε ο Στάμαργας ο οποίος πέτυχε 25 πόντους.
Δεκάλεπτα:18-11, 20-21, 20-15, 23-14
Εσκίδης( Γλύκας) : Σφηκάκης 17(1), Ζαχαρίου, Θεοφιλόπουλος, Μενεξής 19(2), Τραούδας 12(2), Κέμος 10, Βουγαζιανός, Παλαιούδης 4, Πολλάλης 4, Αυγερινός 2, Βούρος 13(2), Τσαγρής

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

Το 3 στα 3 έκανε χθές το βράδυ η ομάδα μας για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ανδρών αφού επικράτησε ( για πρώτη φορά μάλιστα) του Νηρέα με σκορ 54-69,στο Βούρειο.

Παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ, από το πρώτο λεπτό κιόλας του αγώνα η ομάδα μας έδειξε με το «καλημέρα» τις προθέσεις της για τον συγκεκριμένο αγώνα παίρνοντας από νωρίς διψήφια διαφορά στο σκόρ.

Πλουραλισμός στην επίθεση καθώς σκόραραν οι 10 από τους 12 αθλητές μας, παίρνοντας πολύ χρόνο συμμετοχής μάλιστα ο καθένας τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ΦΙΛΟΥΣ της ομάδας μας, που δεν την αφήνουν ποτέ μόνη….

Σύνθεση ομάδας:

Εσκίδης (Γλύκας): ΣΦΗΚΑΚΗΣ  10 , ΖΑΧΑΡΙΟΥ 6(2) , ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 4 , ΜΕΝΕΞΗΣ 14(3) , ΤΡΑΟΥΔΑΣ 4(1) , ΚΕΜΟΣ 8 , ΒΟΥΓΑΖΙΑΝΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΥΔΗΣ ,ΠΟΛΛΑΛΗΣ 10 , ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ 2 , ΒΟΥΡΟΣ 8 , ΖΑΧΟΣ 3(1)

Ένα λάθος της γραμματείας χρέωσε τα 3 τρίποντα στον αθλητή μας Κέμο  αντί για τον Μενεξή, αλλα εμείς γράφουμε τους σωστούς πόντους.

(ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ….. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!! :p)

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!

Πρεμιέρα για την Β κατηγορία Ανδρών το Σάββατο 1/10 και η ομάδα μας πήγε στο Βούρειο για να αντιμετωπίσει  την ομάδα της Αμανής, όπου και επικράτησε με τελικό σκορ 48-62, παίρνοντας έτσι ξανά, ροζ φύλλο αγώνα μετά από περίπου ένα χρόνο, ξεκινώντας παράλληλα με το δεξί τις υποχρεώσεις για την νέα αγωνιστική σεζόν!

Πολύ κακής ποιότητας ο αγώνας ( εάν εξαιρέσουμε φυσικά κάποια πολύ καλά διαστήματα από την ομάδα μας, όπου έπαιξε πού ωραίο μπάσκετ), μιας και οι διαιτητές επέτρεψαν το πολύ σκληρό παιχνίδι των αθλητών της αμανής με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία του αγώνα να μην βλέπουμε μπάσκετ αλλά… ξύλο!Στα αρνητικά του αγώνα και η μή καλή φωταγώγιση του γηπέδου ( είναι που είναι ελληπτική) καθώς η μία λάμπα δέν λειτουργεί, με αποτέλεσμα στο σημείο αυτο του γηπέδου να υπάρχει σκοτάδι!

Παρόλα αυτά οι αθλητές μας ακούγοντας τις οδηγίες του προπονητή τους Εσκίδη Δ. ( και παρά την τρομερή αστοχία τους) κατάφεραν να ξεκινήσουν νικηφόρα αυτή την νέα μας πορεία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ΦΙΛΟΥΣ της ομάδας μας, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική έδειξαν τις προθέσεις τους για αυτό το νέο μας ξεκίνημα!

Επόμενος αγώνας Τετάρτη 19/10 στα καμπόχωρα με αντίπαλο την ομάδα του Πιτυούς , φαβορί για την κατάκτηση και  την άνοδο….

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-06, 07-17, 09-22, 22-14

Συνθεση ομάδας:

 Εσκίδης ( Γλύκας) :Σφηκάκης 14(1), Ζαχαρίου 6 , Θεοφιλόπουλος, Μπιρλής, Τραούδας 3(1), Κέμος 4, Μενεξης 16(3), Παλαιούδης 1, Πολλάλης 5, Τοκατλίαν 1, Βούρος 12(1), Τσαγρής

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016 - 2017

Κάρτα μέλους – διαρκείας κυκλοφόρησε προ ολίγου η ομάδα μας , προκειμένου οι φίλοι και υποστηρικτές της να την ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο.

Η κάρτα αφορά όλη την ομάδα, δηλαδή το αντρικό και το γυναικείο τμήμα ,και κοστίζει 5 ευρώ( με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιχνίδια πλην αυτά του κυπέλλου ) και μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να την προμηθευτεί από το Δ.Σ. της ομάδας , αλλά και αθλητές / αθλήτριες της!!! 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>