ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η 4ΑΔΑ ΤΩΝ PLAY OF

2015-03-29 20:57

Την Τετάρτη 01/04 ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στα παρκέ της Β ανδρών και μόνο αδιάφορα δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τους δύο εναπομείναντες αγώνες.

Η ομάδα μας, στις 17:30 φιλοξενείται από την ομάδα του Πυρσού, ο οποίος θέλει πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα, με το οποίο θα καταταγεί τέταρτος στην τελική βαθμολογία, διεκδικώντας μάλιστα επί ίσους όρους το πρωτάθλημα καθώς στους αγώνες των paly off θα έχει σκορ (1-1) με αντίπαλο την ομάδα μας.

Απ την άλλη όμως, η ομάδα μας δεν θέλει να χαλάσει το νικηφόρο σερί της και την όλη παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα…

Δύο ώρες αργότερα, το Λιθί υποδέχεται την ομάδα της Ένωσης, όπου και εκεί οι δύο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την νίκη καθώς είναι το ένα από τα δύο ζευγάρια που θα αναμετρηθούν για τα play off που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή.

Αμείωτο όμως είναι και το ενδιαφέρον για το ποιος θα κατακτήσει εν τέλη τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, καθώς τα αδέλφια Σφηκάκη αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την << κούρσα>> καθώς η μεταξύ τους διαφορά είναι σε μονοψήφιο αριθμό. Στην συνέχει βρίσκεται το όνομα του αθλητή της ομάδας του Πυρσού , Κλεάνθους Π. και η 4άδα ολοκληρώνεται με τον Ζαχαρίου Μ.