ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ...

2015-03-13 14:00

Δύο στροφές ( αγωνιστικές) έμειναν για να τελειώσει η κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Β ανδρών Χίου, έτσι ώστε να σχηματιστεί η πρώτη 4αδα των ομάδων, μιας και από φέτος καθιερώθηκαν από την Τ.Ε.Χίου οι τελικοί αγώνες ανάδειξης πρωταθλήτριας ομάδας.

Συγκλονιστικό μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο αναμένεται να είναι το φετινό πρωτάθλημα καθώς τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα για τις πρώτες θέσεις μιάς και υπάρχουν αγώνες μεταξύ των 5 πρώτων …

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Λιθί, στο ντέρμπι των Μαστιχοχωρίων, με το αποτέλεσμα της νίκης να φαντάζει μονόδρομος και για τους δύο. Την ίδια ώρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Ένωση με τον Ιωνικό.

Στο τελευταίο παιχνίδι, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Πυρσού που θα δώσει τα πάντα για την νίκη η οποία θα τον οδηγήσει στην 4αδα , αλλά και θα τον τοποθετήσει υπό ίσους όρους στην διεκδίκηση του τίτλου, αφού το σκορ πριν τους τελικούς θα είναι (1-1).  Ενώ για την τελευταία αγωνιστική αντιμέτωποι βρίσκονται ΛΙΘΙ – ΕΝΩΣΗ  σε έναν αγώνα… ΤΕΛΙΚΟ!

 

Μέχρι τότε όμως υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα…

 

Ακόμα μία δυνατή μάχη υπάρχει στους σκόρερ του πρωταθλήματος εκεί όπου η 4αδα αυτή την στιγμή έχει ως εξής:

1.                ΣΦΗΚΑΚΗΣ Μ. (ΑΡΜΟΛΙΑ)  149 

2.               ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ Π. (ΠΥΡΣΟΣ) 140

3.               ΣΦΗΚΑΚΗΣ Γ. (ΑΡΜΟΛΙΑ) 133

4.               ΖΑΧΑΡΙΟΥ Μ. ( ΑΡΜΟΛΙΑ)125                                                               *  Η ομάδα μας έχει έναν αγώνα λιγότερο από την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ….

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!

 

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!