ΚΑΙ Η ΣΕΖΟΝ...''ΞΕΚΙΝΑ'' !!!

2015-10-09 20:30

Με  αυτά και με αυτά πέρασαν κιόλας οι 40 ημέρες «προετοιμασίας» της ομάδας, οι οποίες μόνο εύκολες δεν ήταν για όλους.

Οι αθλητές μας, όντας ερασιτέχνες , έδιναν προτεραιότητα( και καλά έκαναν) στις αυξημένες ( λόγο του καλοκαιριού) δουλειές τους, με αποτέλεσμα ο αριθμός  τους στην πρώτη εβδομάδα του « στίβου» να είναι πάντα μονοψήφιος και μάλιστα τις περισσότερες φορές, δεν χρειαζόταν παραπάνω από τα δάκτυλα του ενός χεριού κάποιου για να τους μετρήσει.

Η αρχή το ήμισυ του παντός λένε κάποιοι… Μπορεί να είναι κι έτσι!

Όχι όμως για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΡΜΟΛΙΩΝ!

Προβληματισμένος πάρα πολύ ο προπονητής μας, Κώσταλος Γιώργος, σε συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας, ''έβαλαν κάτω τα δεδομένα'' και προσπάθησαν να βρουν άμεση λύση σε αυτό τον γόρδιο δεσμό.

Μίλησαν με τους παίχτες , βρήκαν μία μέση λύση και έτσι ξεκίνησε σιγά-  σιγά η ομάδα μας να βρίσκει αγωνιστικό πρόσωπο… Ταυτόχρονα γινόταν ενίσχυση της ομάδας μας, με παιδιά( νεαροί στην ηλικία) τα οποία είχαν  την όρεξη αλλά και την ικανότητα να ενταχθούν στην ομάδα μας, μέχρις ότου να καταλήξουμε στο τελικό ροστερ.

Κι έτσι πλέον ξεκινάμε όλοι μαζί αυτό το δύσκολο ταξίδι του οποίου κανείς δεν γνωρίζει το τέλος…

Η ιστορία όμως έχει δείξει έως τώρα ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας θεωρεί «τελειωμένους».

Όσον αφορά τώρα τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα του ΒΑΟΛ, σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα.

Η ομάδα μας σίγουρα δεν βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων της, όμως όλα τα παιδιά που θα αγωνισθούν αύριο, ακόμα και αυτά που θα είναι εκτός αποστολής, μαζί με τον Προπονητή και την Διοίκηση θα δώσουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους!

Η μεγάλη δύναμη μας όμως τόσο καιρό είστε ΕΣΕΙΣ! Αυτός ο καταπληκτικός κόσμος που ποτέ δεν μας «άφησε μόνους» όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος!

Η ομάδα μας κάνει ένα νέο ταξίδι και μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ δίπλα της!

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ 19:30, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΡΕΙΟ!!!!

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΜΟΛΙΩΝ…

ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ , ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!