ΝΕΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...

2015-10-28 15:41

Δίχως αγωνιστική δράση πέρασε η προηγούμενη εβδομάδα καθώς τα 2/3 των γηπέδων όπου διεξάγονται οι αγώνες μας είχαν γίνει κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων…

Παρόλα αυτά, αύριο αναμένεται να παραδοθούν προς χρήση σε ομάδες και κοινό, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα ως έχει και οι ομάδες να «ψάξουν»  να βρουν μία καθημερινή ώρα ώστε να πραγματοποιήσουν την δεύτερη αγωνιστική.

Στο «νεκρό» αυτό διάστημα η ομάδα μας δεν σταμάτησε τις προπονήσεις της, αλλά πραγματοποίησε και ένα φιλικό αγώνα με την ομάδα της Ένωσης. Σήμερα θα πραγματοποιήσει ακόμα ένα δυνατό φιλικό τεστ με την πολλά υποσχόμενη ομάδα του Αιγέα.

Στα αρνητικά της εβδομάδας, ο τραυματισμός του Στεφάνογλου Ταξιάρχη για τον οποίο δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβή ημερομηνία επιστροφής στου στα παρκέ. Ακόμα, Κούτης και Πολλάλης είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και με δεδομένη την μεγάλη αποχή τους από τις προπονήσεις τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Στα θετικά είναι και τυπικά πλέον η κατάκτηση του αθλητή ΚΕΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, ο οποίος έχει μπει για τα καλά μέσα στην ομάδα μας!

Το γυναικείο τμήμα μας συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις του δίνοντας και φιλικό αγώνα με τις κορασίδες του Αιγέα, ενώ παράλληλα υπήρξαν και κάποιες προσθήκες.

Οι ακαδημίες μας συνεχίζουν με την ίδια φιλοσοφία, περιμένοντας το επόμενο παιχνίδι!

Τα μέλη του Δ.Σ. «βγήκαν» στην γύρα για να μαζευτούν οι απαιτούμενες χορηγίες – διαφημίσεις για την έκδοση του φετινού μας ημερολογίου, ενώ έχουν προγραμματιστεί και εκδηλώσεις με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου μας!

Ας ελπίσουμε η τρέχουσα εβδομάδα να φέρει μόνο θετικά νέα και χαμόγελα!

Μέχρι τότε… ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!!!